Celebreu el Dia Nacional d’Autocura amb flors

Regala't flors!

Celebreu el Dia Nacional d’Autocura amb flors

Celebreu el Dia Nacional d’Autocura amb flors

Fes del 2024 l’any de l’autocura i de les flors doncs són essencials per millorar el teu estat d’ànim i fer-te més feliç.

Les flors tenen importància pel que fa al propi benestar a causa de la seva capacitat innata per evocar emocions positives, fomentar connexions amb la natura i proporcionar experiències sensorials que promouen la relaxació i el benestar. La seva bellesa i simbolisme ofereixen una manera tangible d’expressar l’amor i l’estimació, recordant a les persones que prioritzin la seva pròpia salut mental i emocional. A més, incorporar flors a les rutines d’autocura fomenta la consciència i conrea una sensació de calma i rejoveniment, contribuint en última instància al benestar holístic general.

L’autocura és una mica més fàcil amb flors

A mesura que s’acosta l’abril, molts arreu del món s’estan preparant per celebrar un dia dedicat a prioritzar l’autocura i el benestar. El Dia Nacional de l’Autocura s’acosta ràpidament el 5 d’abril i ho pots celebrar amb l’acte més gran d’amor i cura personal: a través de les flors.

 

That Flower Feeling self care campaign

 

Enmig de les nostres vides agitades, és massa fàcil descuidar les nostres pròpies necessitats humanes.  L’autocura s’ha de mostrar personalment i expressar-se cada dia com una forma de comunicar quant ens estimem a nosaltres mateixos. Per descomptat, les flors juguen un paper vital en aquest dia perquè, com ja heu sentit, les flors són increïblement bones per a nosaltres, tant mentalment com físicament, ja que il·luminen els nostres estats d’ànim i energia alhora que ens permeten viure una experiència plena de colors i formes. mides a través dels ulls

 

 

 

Buying colorful flowers as self care
Photo: @emily.pinon

 

For this day, they invite everyone in the floral industry to engage their customers and consumers, spreading the message that self-care with flowers is key for a more positive mood and a lift in energy, among many other benefits that flowers have on our state of mind and mood.

 

Buy yourself flowers

 

 

 

Post a comment